Blonder og velour

First Day at Work

Jeg er nu hjemme fra en vellykket første vagt på arbejde. Jeg var en smule nervøs inden, men det gik fint, og jeg får selvfølgelig en masse hjælp her i starten. Så alt i alt har det været en virkelig god dag, hvor jeg har ekspederet en del kunder og fået en masse informationer. Faktisk sidder jeg allerede med den følelse, at jeg glæder mig til næste vagt. Det må da være et godt tegn 🙂

14424183_10154684695935209_1633575943_o

Jeg håber, I har haft en dejlig dag♡

untitled-8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonder og velour