BDAY WISHES

I’m One Lucky Girl♡

I går var min fødselsdag, og jeg blev forkælet som aldrig før med masser af gaver, kage, balloner, rosévin og dejligt selskab. Trods min alder (26… det er jo INGEN alder!) er kagemand med slik og flag altså stadig et MUST for mig. Det ALLERvigtigste er selvfølgelig at kunne tilbringe dagen med mine kære, men det betyder nu ikke, at jeg ikke stadig bliver mega excited over sådan noget som at pakke gaver op. Indeni er jeg jo stadig bare et barn, som ELSKER at få lidt ekstra opmærksomhed på denne særlige dag💕

22563652_10155938138405209_877172250_o

Oven på dagen i går er jeg simpelthen så TAKNEMMELIG! Tænk at jeg har sådan nogle fantastiske mennesker i mit liv, der gerne vil komme og fejre min fødselsdag med mig. Det får mig til at føle mig simpelthen så HELDIG, og jeg ville aldrig bytte mit liv ud med nogen andens, for når alt, kommer til alt kunne jeg ikke faktisk ikke tænke mig andet, end det har jeg. Så gaver eller ej – I’m one lucky girl♡

untitled-8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BDAY WISHES