Julegiveaway // vind lækre produkter fra RITUALS

Glædelig jul // Vinder af giveaway

Så blev det sørme d. 24. december – hvor tiden dog flyver! Jeg har traditionen tro ikke nået alt, hvad jeg egentlig ville… men det går jo nok☺ December har budt på lidt mere sygdom og udfordringer end forventet. Jeg nåede dog at få afholdt min giveaway her på bloggen, og vinderen er nu fundet…

d3d08df8-fa6b-481a-a487-03b581be8a4a

Det blev Camilla Jensen (er kontaktet via mail). Jeg er ret sikker på, du bliver glad for gaven – det er nogle lækre produkter

Og til alle jer andre vil jeg bare ønske jer en rigtig glædelig jul♡

Kærlige julehilsener fra Louise

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegiveaway // vind lækre produkter fra RITUALS