Det var jo ikke sådan, det skulle gå...

Nyder livet i solen

9b2620e1-a180-492a-938d-22c0cd1d6906

De seneste dage har vejret været super skønt, og det har jeg udnyttet ved blandt andet at ligge i haven og slappet af. Er der noget meget bedre end at ligge på et tæppe i solen, mens man lytter til lyden en græsslåmaskine og børn, der leger i haven? Jeg synes, det er noget af det absolut skønneste.

Ud over solbadning i haven har weekenden blandt andet budt på en overnatning i Horsens, hvor noget af min familie bor, en gang fødselsdagsfejring af en veninde samt hygge hos mine forældre. Og i morgen starter en ny uge, som byder på en masse spændende aktiviteter for mit vedkommende. Men dem skal I helt sikkert nok høre mere om senere.

Har I lavet noget dejligt i weekenden?

untitled-8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var jo ikke sådan, det skulle gå...